Drieteenmeeuw, Rissa tridactyla

FONTE ZOOM:
De drieteenmeeuw, Rissa tridactyla, is een middelgrote meeuw. Hij heeft het een van uiterlijk typische meeuw, a rencontré en zijn Witte grijze veren. Ze hebben lange vleugel, gele snavel en een zwarte poten. Ze zijn meestal monogaam, maar maken hierop zeker uitzonderingen. De paartjes zorgen samen voor de eieren en de jongen. Drieteenmeeuwen aan het eten voornamelijk oppervlak van de zee gevangen vis en ongewervelde. Drieteenmeeuwen Komen voor en langs kusten dans Zeeën van het Noordelijk Halfrond.

Taxonomische Indeling

Rijk: Animalia
Stam: Chordata
Classe: Aves
Hordes: Charadriiformes
Familie: Laridés
Geslacht: Brawl
Soort: Rissa tridactyla

Kenmerken

De drieteenmeeuw is een middelgrote meeuw. Hij wordt 41 tot 46 centimètre van snavel tot staart. Hij heeft een esprit hoofd, en een esprit lichaam. Zijn vleugels en zijn leigrijs tapis. De snavel est Geel, de poten zwart. De vleugels zijn dans verhouding tot zijn lichaam Behoorlijk lang. Ze hebben zwarte vleugelpunten, mourir dans vlucht goed te zien zijn. Een adulte dans Heeft winterkleed waas een grijze en zijn Kruin, achternek en bovenmantel. Soms zijn donkere oorvlekken zichtbaar. Jonge drieteenmeeuwen hebben een zwarte vlek voor het oog. Ze hebben donkergrijze oorvlekken en een bande de Brede Langs de achterkant van hun nek. De dekveren remplies donkergrijs zijn wittige Randen.

Voortplanting

Drieteenmeeuwen zijn het Algemeen plus monogaam, hoewel de mannetjes soms proberen met een ander vrouwtje vous paren. Drieteenmeeuwen broeden dans nesten dans kliffen. Hetzelfde nid wordt het porte paartje jarenlang gebruikt. Ze broeden dans Kolonien, Vaak bestaand uit meerdere meeuwensoorten. Deze Kolonien zijn vrijwel helemaal volgebouwd, rencontré nog geen 60 centimètre tussen de nesten. Drieteenmeeuwen Legen één tot drie eieren. Deze zijn Roze vaal. Paartjes broeden Samen, gedurende 25 tot 27 dagen. De jongen blijven nog vijf tot acht weken in het nid. Ze worden porte ouders de beide gevoerd. Na het uitvliegen blijven de jongen soms nog weken terugkomen naar het nid. Het duurt vijf tot drie jaar voor ze zelf jongen krijgen.

Voedsel

Dans tegenstelling tot veel andere Meeuwen eten drieteenmeeuwen geen vuilnis. Hij otte vrijwel alleen voedsel aan het oppervlak van gevangen de het water. Dit kunnen kleine vissen ongewervelde en zijn.

Verspreiding

Drieteenmeeuwen algemeen zijn te zien langs kusten van het Noordelijk Halfrond. Komt hij het veel voor op de la zee de Buiten ouverte. Ze broeden in het noorden van de stille oceaan, de Atlantische oceaan en van de golf Saint-Laurent. Ook broeden ze dans Eurazië.

Habitat

De drieteenmeeuw besteed deel van het tijd Grootste zijn op zee. Hij broedt voornamelijk op rotsranden uitstekende, soms ook op hoge Bâtiments. Hij est dan ook op veel rotsachtige Küsten stranden en te zien.

Bedreigd?

De drieteenmeeuw est geen Bedreigde Vogel. De aantallen drieteenmeeuwen fluctueren enorm rencontré de hoeveelheden beschikbaar voedsel.
VOIR AUSSI:
  1.  
  2.  
  3.  
Sans commentaires

Laisser un commentaire

Code De Sécurité