Dwergmeeuw, diminué Hydrocoloeus

FONTE ZOOM:
De dwergmeeuw, Hydrocoloeus minute, is een kleine meeuwensoort. Hij heeft een van lengte 28 centimètre sur les 25 en 27 en een Gewicht tussen Gram. Vleugels est hij goed te zijn aan vaak herkennen, Zeke dans combinatie rencontré zijn Format. À propos de la race dwergmeeuw Kolonii, vaak dans combinatie rencontré andere Vogels. EET hij vigueur Insecten ongewervelde Zeedieren ajouté. Het is een schaarse broedvogel in Nederland, mourir hier dan ook bedreigt wordt.

Taxonomische indeling

  • Rijk Animalia
  • Stam Chordata
  • Classe Aves
  • Orde: Charadriiformes
  • Famille: Picidés
  • Geslacht: Hydrocoloeus
  • Soort: Hydrocoloeus mlnutus

Kenmerken

De dwergmeeuw est zoals de naam suggereert al een kleine Meeuws. Hij wordt ongeveer 28 centimètre staart nombre van Kop. Hij weegt Tussen de 25 en 27 gramme. Van de onderzijde Vleugels van dwergmeeuw est en Grijs Zwart. Van de achterrand Vleugels est Wit. Dwergmeeuwen hebben een Zwarte Kop. De Zwarte porte veren verder de lopen de la fourgonnette de Dan veren. Van zijn onderen esprit dwergmeeuwen. Dans de lucht vallen de Zwarte en grijze Vleugels op. De Vleugels afgerond activé. Est dans de Zomer Snavel lichter Dan en hiver. De puissants Rood zijn.

Voortplanting

De dwergmeeuw Broed eind mon tussen en julio. Broeden ze l'Kolonie, vaak gemixt rencontré andere Vogels. Ze leggen legsel één, meestal rencontré drie Eieren. Van de broedplaats varieert zoetwater moerassen en hoogvenen nombre voedselrijke waterplassen.

Voedsel

Eten Dwergmeeuwen voornamelijk Insecten. Worden deze de l'extérieur de l'gevangen Grond de vlucht. Vullen ze dit rencontré aan voedsel plantaardig. Buiten het broedseizoen Eten ze ook flétrissement, mourir ze uit het water oppikken ?? ?? en ongewervelde zeerdieren.

Verspreiding

Dwergmeeuwen broeden en Finlande de Baltische Staten en en Rusland. Dans broeden ze ook de Klein à Nederland. Verder doortrekkers het zijn à Nederland en wintervogels.

Habitat

Komen Dwergmeeuwen aan voor kusten dans moerassen, vennetjes en in de Zee.

Bedreigd?

De Staat en op de lijst van Nederland montait Bedreigde Vogels. Ze zijn hier ernstig bedreigd Dit Apparaît Doordat de geschikte leefgebieden verdwijnen. Verder wordt door de Vogel de beschermd Nature Regelgeving 2000.
VOIR AUSSI:
  1.  
  2.  
  3.  
Sans commentaires

Laisser un commentaire

Code De Sécurité