Visarend, Pandion haliaetus

FONTE ZOOM:
De Visarend, Pandion haliaetus, is een Vrij Roofvogel Grote. HIJ kan WEGEN tot 1600 gramme. Van de la gezien est HIJ bijna helemaal esprit, met een alleen bruine bovenborst. Heeft een onopvallende la kuif de De. Meestal leggen ze drie eieren par nid, hierop wordt de eieren 35 Dagen gebroed voordat uitkomen. Daarna blijven De Jongen nog bij hun ouders lang, tot hun na overwinteringgebied Naar de trek. De Visarend otte, zoals de naam al zegt, vrijwel alleen vis. Ter Wereld voor vrijwel HIJ overal.

Taxonomische indeling

Rijk: Animalia
Stam: Chordata
Klasse: Aves
Orde: Falconiformes
Familie: Accipitridés
Geslacht: Pandion
Soort: Pandion haliaetus

Kenmerken

De Visarend wordt 51 tot 62 du corridor de centimètre. HIJ heeft een van spanwijdte 145 tot 170 centimètres en een van 1400 tot 1600 gram gewicht. De buik en zijn de kop witgekleurd, de tapis est donkerbruin. De vleugels zijn Smal, fr lang wit onderen van. Van de la gezien est l'esprit helemaal de DHS de Vogel. Alleen de bovenborst est dan donkerder. OOG zit het om een ​​Zwarte bande, en heeft een kleine kuif de Vogel.
De Visarend kan een jaar oud behalen leeftijd vanne 25.

Voortplanting

De Groot Visarend Bouwt een opvallend nid. Legt meestal 3 eieren de Het, waarop tussen juni gebroed avril en wordt. Dit neemt 35 Dagen dans BESLAG. Voornamelijk vrouwtje broedt het, maar het gedurende Korte Momenten broedt mannetje. Tien tot het na uitkomen Veertien Dagen van de eieren verliezen Witte de Jongen hun veertjes krijgen en ze donkerdere veren. De Jongen blijven 50 tot 58 Dagen in het nid. Worden nog een de Jongen Vervolgens maand porte l'hun de ouders. En septembre de oktober trekken visarenden Naar de hun wintergebied. Hierna vertrekken pas de Jongen bij de ouders. Duurt tot het jaar hun derde voordat krijgen kunnen ze zelf Jongen.

Voedsel

De Visarend vrijwel alleen vis flotte. HIJ otte vissen zwaar van Maximaal 2 kg. HIJ vangt zijn een ondiepe Duik prooien porte in het te Maken eau. Hierbij houdt HIJ zijn klauwen vooruitgestoken. HIJ duikt vanaf 20 tot 30 mètres de l'eau hoogte grijpt en het zijn prooi UIT. Vervolgens neemt HIJ de vis Naar een zitplaats mee op om te eten ourlet. Een Keer enkele Visarend vangt de kleine zoogdieren, VOGELS, Reptielen, amfibieen de kreeften.

Verspreiding

De de la broedt in Europa voornamelijk dans Schotland, Duitsland en Scandinavie. Verder komt HIJ behalve Antarctique continent op voor wapitis. Dans ze Naar de l'hiver trekken zuidelijker streken. Af en toe aan doen ze ook in Nederland.

Habitat

De Visarend kan dans verschillende Gebieden voorkomen. Altijd leeft HIJ dans buurt van de Water, bij de l'eau voorkeur Zoet, maar ook bij HIJ overleeft brak zout d'eau. HIJ leeft dans Bossen, moerassen, en kliffen. Verder est de l'eau de overal HIJ est waar te vinden.

Bedreigd?

De Visarend niet op de staat in Nederland montait Lijst van Bedreigde vogelsoorten. Internationaal est het ook geen Bedreigde diersoort.
VOIR AUSSI:
  1.  
  2.  
  3.  
Sans commentaires

Laisser un commentaire

Code De Sécurité